Anti-inflammatorisk brokkolisupppe

Etter jeg begynte å koke min egen kraft har jeg blitt et skikkelig suppehode.

(Les mer om fordelene av kraft her og her)

Suppe er ekstremt enkelt for tarmen å absorbere, siden næringen allerede er godt nedbrutt.

Denne deilige suppen lagde jeg temmelig spontant forrige helg, og den ble så god at jeg ble nødt til å dele den med dere.

En anti-inflammatorisk suppe full av gode, biotilgjengelige næringsstoffer.

Et perfekt måltid hvis du er på keto-dietten!

Ingredienser:

1 ss kokosolje

4 fedd hvitløk(finhakket)

1 fingerhode ingefær

1 gul løk(finhakket)

1 ss gurkemeie

5 dl kyllingkraft

5 dl kokosmelk

1 hode brokkoli

3 Ss smør

1 håndfull fersk rosmarin

Himalaya-salt (smak til)

4 vårløk(finhakket) til servering

1 lime til servering

Slik går du frem:

Sett en medium kasserolle på en stekeplate, sleng i en ss kokosolje og skru på varme 7 av 10.

Når den den er varm, tilsett hvitløk, ingefær og løk og stek i 4 minutter.

Tilsett gurkemeien og rør det ut.

La det steke i 1 minutt,, og tilsett kokosmelken.

La det koke opp før du tilsetter kraften.

Når det koker tilsett brokkolien og kok i 5 minutters tid.

Tilsett smøret og la det smelte.

Når smøret er smelktet tilsett rosmarinen og bruk en stavmikser til å blende alt sammen.

Hell suppen i en skål, skvis en limebåt over og strø over vårløken.

Oila!

Server gjerne med et kokt egg eller to for å få alle aminosyrene du trenger.

Del innlegg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Keto diett ekspert

Trym W. Syversen

En verdig motstander av det ukjente, helseblogger, KETO-geek og livsstilsfilosof.

Smørjesus

Legg igjen en kommentar