Bakt torsk + Zoodles i rosmarinpesto

Zoodles = Squash i nuddelform

Ingredienser(2):

2 torskefileter

2 Ss smør

1 fedd hvitløk, finhakket

1/2 løk, finhakket

2 Squash, Zoodled!

1 Batch rosmarinpesto(se oppskrift «Dressinger»)

Slik går du frem:

Skru ovnen på 180 grader.

Smør inn en liten glassform med kokosolje.

Legg filetene i formen og strø på salt og pepper.

Legg på en Ss smør på hver av filetene og sett dem i ovnen når den er varm. Ta dem ut etter ca 10 minutter.

Varm en stekepanne på medium varme(6) og sleng i en Ss kokosolje.

Når pannen er varm tilsett løk og stek i 2 minutter. Tilsett hvitløken og la det steke i 1 minutt. Tilsett tha ZOODLES.

La dem steke i 5 minutter til mye av væsken har kommet ut og de begynner å få spaggethi konsistens. Tilsett en Ss smør og la det steke i 1 minutt til.

Legg torsken på Zoodlesene og nyt denne deilige retten!

Del innlegg

Keto diett ekspert

Trym W. Syversen

En verdig motstander av det ukjente, helseblogger, KETO-geek og livsstilsfilosof.

Smørjesus

Legg igjen en kommentar