Bakt torsk + Zoodles i rosmarinpesto

Innholdsfortegnelse

Zoodles = Squash i nuddelform

Ingredienser(2):

2 torskefileter

2 Ss smør

1 fedd hvitløk, finhakket

1/2 løk, finhakket

2 Squash, Zoodled!

1 Batch rosmarinpesto(se oppskrift «Dressinger»)

Slik går du frem:

Skru ovnen på 180 grader.

Smør inn en liten glassform med kokosolje.

Legg filetene i formen og strø på salt og pepper.

Legg på en Ss smør på hver av filetene og sett dem i ovnen når den er varm. Ta dem ut etter ca 10 minutter.

Varm en stekepanne på medium varme(6) og sleng i en Ss kokosolje.

Når pannen er varm tilsett løk og stek i 2 minutter. Tilsett hvitløken og la det steke i 1 minutt. Tilsett tha ZOODLES.

La dem steke i 5 minutter til mye av væsken har kommet ut og de begynner å få spaggethi konsistens. Tilsett en Ss smør og la det steke i 1 minutt til.

Legg torsken på Zoodlesene og nyt denne deilige retten!

Del innlegg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Trym W. Syversen

En verdig motstander av det ukjente,helseblogger,KETO-geek og livsstilsfilosof.

Smørjesus
Innholdsfortegnelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *