Ønsker du å gå ned i vekt og få en bedre helse?

Book en gratis konsultasjon! (10 min)

gå-ned-i-vekt
Smørjesus
Jeg hjelper folk med å transformere seg selv fra der de er, til dit de ønsker å være.
 
Mitt navn er Trym Westbye Syversen og jeg er en ivrig, holistisk coach med en enorm lidenskap for å hjelpe folk å ta tilbake sin helse.
 
Som en holistisk coach fokuserer jeg på helheten av mennesket og derfor ALT som har en påvirkning på kroppen og psyken din (som er en og samme ting).
 
Det hjelper nemlig ikke å spise godt, hvis du f.eks har et enormt stressende liv eller lever ut vanemønstre som legger kjepper i hjulene dine. 
 
 
La meg spørre deg: har du prøvd å ta tak i din helse, fulgt de konvensjonelle rådene men så står du tomhendt igjen? Da er du ikke alene…
 
La meg forsikre deg; DET ER IKKE DIN FEIL. 
 
Vi lever i en tid hvor overvekt og livsstilssykdommer er den nye normen.
 
Naturen har ikke ment for oss å være verken syke eller overvektige, den har ment for oss å blomstre!
 
I mange år har jeg studert holistisk helse, og tilegnet meg en rekke kunnskap om hvordan å optimalisere ens vesen. 
 
Ikke så du bare kan overleve, men så du kan uttrykke den høyeste versjonen av deg selv!

KOSTHOLD

Vi starter alltid med kosthold, ettersom dette er grunnpillaren for en god helse.
Ved å øke effektiviteten til cellene i kroppen din, gir du et rom til kroppen å kunne helbrede seg selv og dermed komme tilbake til balanse.
Ut ifra den kunnskapen jeg har tilegnet meg, har jeg snekret sammen en formel som vil få deg til å kjenne gode resultater fra dag 1!

En formel som ikke baserer seg på at du må:
- Trene 4-5 ganger i uka
- Gå rundt sulten 24/7
- Plages av søtsug og manglende motivasjon
- Spise mat som føles begrensende og kjedelig
 
Men en formel som heller:
- Brenner bort kroppsfett ekstremt effektivt
- Gir deg masse energi og livsgnist
- Holder sulten og blodsukkeret i sjakk
- Minimerer sukkersug

LIVSSTIL

Som jeg har nevnt er en god helse mer enn bare det du spiser.
Alt kroppen din kommer i kontakt med er informasjon som påvirke den på det cellulære nivå. Om det er maten du spiser, måten du puster på, hvordan du beveger deg eller hva slags relasjoner du har.

Vi går derfor også gjennom ting som:
- Pust
- Søvn
- Bevegelse
- Stress-mestring
- Vanemønstre
- Emosjonelle blokkeringer.

Alt henger sammen og har en påvirkning på hvordan du har det med deg selv.

Mitt mål er ikke å fortelle deg hvordan du skal leve, men å gi deg verktøyene DU trenger slik at du kan skape det livet du ønsker å leve.

Hør hva noen av klientene mine synes:

Janne
Les mer
Jeg har prøvd nesten alle kostholdsendringer/slankekurer som finnes på markedet, med ulike resultater. Det har vært raskt vekttap etterfulgt av like rask vektøkning. Dette har jeg holdt på med i mange år. Jeg var dritt lei av å være på en evig kur. Jeg var fortvilt, frustrert, og deprimert av å føle meg i elendig form. Jeg hadde hjernetåke var sukkeravhengig og helt tom for energi. Jeg tok kontakt med Trym i januar, etter å ha fulgt han på Instagram en stund. Det var noe med han som gjorde at jeg tenkte; «Hm… han der kan kanskje hjelpe meg». JEG ANGRER IKKE ET SEKUND! Trym har gitt meg livet tilbake. Jeg er mer tilstede fordi jeg endelig er fri fra en kropp som hele tiden roper etter mat, snop og sukker! Jeg nyter fortsatt masse god mat, og savner ikke sukkeret et sekund. Han gav meg en matplan og et oppskriftshefte som var veldig lett å følge. Denne reisen har gjort at jeg har fått hodet tilbake på plass og jeg har masse overskudd av energi som gjør at jeg trener, går lange turer, strikker, syr, leser bøker, holder på ute i hagen hvor jeg dyrker grønnsaker og urter… og tar vare på meg selv. Takk skal du ha, Trym jeg gleder meg til fortsettelsen videre.
Aina
Les mer
«Det å ta valget om å bestille en time hos SmørJesus er et valg jeg er 110% fornøyd med! Grunnen var enkel; jeg ville slutte med antidepressiva og trengte hjelp. Med SmørJesus veiledning og oppfølging i både gode og utfordrende perioder, gjør at jeg i dag har sluttet med antidepressiva. Jeg er så stolt av meg selv for at jeg tok valget om å kontakte SmørJesus, og for en reise det har vært og fortsatt er. Er DU i tvil på om du greier å løse dine utfordringer alene? Ja da anbefaler jeg på det sterkeste at du kontakter SmørJesus! For meg har han vært, og er fortsatt, en viktig støttespiller i kampen mot det utrygge, skumle og utfordrende i hverdagen. Samtidig som han har gitt meg mange nyttige verktøy for håndtere det utfordrende. Han sitter med en kunnskap om mental helse som er utrolig interessant og han søker hele tiden ny kunnskap. «

få Kontroll på din helse, og FInn tilbake til din normalvekt!