Hvem er Smørjesus?

Mitt navn er Trym Westbye Syversen og jeg er en ivrig livsstilsveileder med en enorm lidenskap for helse og hva det vil si å leve et godt liv. Hvordan denne lidenskapen oppstod er en interessant historie.
 
For 4 år siden var jeg på et tungt sted i livet. Jeg brydde meg veldig lite om min egen helse. Jeg spiste dritt mat; mye junk-food og sukker. Jeg jobbet som bartender som førte til at jeg jobbet mye natt og samtidig drakk mye alkohol. Jeg trente ikke og jeg gjorde ikke noe jeg følte var særlig meningsfult ved siden av jobben min. Alle disse faktorene kombinert førte til at jeg fikk en økende mangel på energi, et sviktende kortidsminne og en hjerne som ble veldig tåkete. Jeg kjente meg til slutt ikke igjen når jeg snakket med folk noe som begynte å gjøre meg ganske deprimert. Dette er en selvforsterkende sirkel som holdt på å sende meg ned et ganske mørkt sted.
 
Heldigvis snublet jeg over et konsept som beskrev mye av det jeg gikk gjennom og knyttet det til bla. dårlig kosthold. Jeg var interessert og bestemte meg for å starte året 2016 med å teste ut et anti-inflammatorisk keto kosthold. 02.01 drakk jeg min første smørkaffe og et par dager etterpå var det som om energiproduksjonen i kroppen min var skrudd opp til 11.
 Jeg kjente på en kraft i meg selv som jeg aldri hadde kjent på. Hjernen min fungerte ekstremt bra, jeg formulerte setninger på en skarp og rask måte, jeg hadde et engasjement jeg ikke hadde følt på lenge og min evne til å være kreativ var utømmelig!
 
Dette satte i gang et momentum. En selvforsterkende positiv feedback. Jeg begynte å trene tre-fire ganger i uka som gav meg enda mer energi og motivasjon. Jeg innså for første gang den enorme påvirkningen helse har på opplevelsen og jeg ønsket å finne ut hva mer jeg kunne gjøre for å få det enda bedre.
  
Alle disse spørsmålene dro meg fremover, og har ført meg ned mange kaninhull innenfor ting som pusting, meditasjon, kulde-terapi(ISBADING), lys-terapi, søvnoptimalisering, nevroplastisitet, nervesystem-optimalisering, fasting, moralsk arbeid, psykologi, filosofi ++.
Dette er praktiser jeg har studert i kombinasjon med å eksperimentere med dem på egenhånd.
 
Etter et intenst arbeid med meg selv kom jeg frem til et punkt hvor jeg følte at jeg var klar til å hjelpe andre med å komme seg på sin sti mot den ideale versjonen av seg selv. Jeg startet bloggen SmørJesus i April 2019 og resten er historie.
 
Trym
 

Få SmørJesus’ Keto Guide gratis på epost!

«Hvordan å bli et fettforbrennende maskineri!»

Lettleselig ebook i 5 deler:

  • Hva er KETO?
  • SmørJesus’ 5 KETO-bud
  • Hva må du tømme skapet ditt for?
  • Hva skal du fylle skapet ditt med?
  • Hvordan å unngå «keto-influensa»

Siste innlegg

KETO-Pizza

Denne oppskriften har folk etterlyst en stund, så det gleder meg å endelig dele den med dere. Jeg elsker å

Les mer..
Smørjesus

Trym W. Syversen

En verdig motstander av det ukjente, helseblogger, KETO-geek og livsstilsfilosof.

Mine favoritter
Følg meg på instagram @smørjesus