Hvem er Smørjesus?

Mitt navn er Trym Westbye Syversen og jeg er en ivrig livsstilsveileder med en enorm lidenskap for helse og hva det vil si å leve et godt liv. Hvordan denne lidenskapen oppstod er en interessant historie.
 
For 4 år siden var jeg på et tungt sted i livet. Jeg brydde meg veldig lite om min egen helse. Jeg spiste dritt mat; mye junk-food og sukker. Jeg jobbet som bartender som førte til at jeg jobbet mye natt og samtidig drakk mye alkohol. Jeg trente ikke og jeg gjorde ikke noe jeg følte var særlig meningsfult ved siden av jobben min. Alle disse faktorene kombinert førte til at jeg fikk en økende mangel på energi, et sviktende kortidsminne og en hjerne som ble veldig tåkete. Jeg kjente meg til slutt ikke igjen når jeg snakket med folk, noe som begynte å gjøre meg ganske deprimert.
 
Dette resulterte i en selvforsterkende sirkel som var i ferd med å sende meg ned et ganske mørkt sted.
 
Ut av det blå snublet jeg over en video på nettet som beskrev mye av det jeg gikk gjennom, og knyttet det til bla. dårlig kosthold. Jeg var interessert og bestemte meg for å starte året 2016 med å teste ut et anti-inflammatorisk keto kosthold.
 
02.01 drakk jeg min første Smørkaffe og et par dager etterpå var det som om energiproduksjonen i kroppen min var skrudd opp til 11.
 Jeg kjente på en kraft i meg selv som jeg aldri hadde kjent på. Hjernen min fungerte ekstremt bra, jeg formulerte setninger på en skarp og rask måte, jeg hadde et engasjement jeg ikke hadde følt på lenge og min evne til å være kreativ var utømmelig!
 
Dette satte i gang et momentum
 
 En selvforsterkende positiv feedback. Jeg begynte å trene tre-fire ganger i uka som gav meg enda mer energi og motivasjon. Jeg innså for første gang den enorme påvirkningen helse hadde på min opplevelse av livet og jeg ønsket å finne ut hva mer jeg kunne gjøre for å ta dette enda lengre.
 

Jeg begynte å studere ernæring på Høyskolen i Kristiania i 2017 for å danne meg grunnlaget til å forstå meg på kroppens fysiologi og hvordan alt dette hang sammen.  

Jeg har i tillegg utforsket ting som pusting, meditasjon, kulde-terapi(ISBADING), lys-terapi, søvnoptimalisering, nevroplastisitet, nervesystem-optimalisering, fasting, moralsk arbeid, psykologi, filosofi for å finne svar på dette overordnede spørsmålet;
 
«Hvordan kan man leve et optimalt liv?»
 
Dette er praktiser jeg har studert i kombinasjon med å eksperimentere med dem på egenhånd og danne min egen erfaring rundt dem.
 
Etter et intenst arbeid med meg selv kom jeg frem til et punkt hvor jeg følte at jeg var klar til å hjelpe andre med å komme seg på sin sti mot den ideale versjonen av seg selv. Jeg startet bloggen SmørJesus i April 2019 og resten er historie.
 
Er du klar for å starte din reise mot å optimalisere ditt vesen?
 
Trym
 

Siste innlegg