KETO Amerikanske Pannekaker

En av mine absolutte «guilty pleasures»!

En perfekt frokost på en søndagsmorgen hvor man ønsker å unne seg selv noe ekstra godt.

Fungerer veldig bra med KETO-syltetøy, bacon, ferske bær og evt. Sukrin sin «lønnesirup».

Jeg har også eksperimentert med både kakaonibs, ferske blåbær og baconbiter i selve pannekaken med stor suksess!

La oss sette i gang

IngredienserSlik går du frem
100 g mandelmel
4 egg
2-3 ss Sukrinmelis
2 ss Fiberhusk
1/2 ts bakepulver
1/2 ts himalaya- eller havsalt
250 g rømme
1 ts eplecidereddik
Smør til steking
1. Bland alt sammen i en bolle og miks det med en elektrisk visp. La det stå i 5 minutter

2. Varm opp en stekepanne på medium varme og kast en kladd med smør i. Når smøret er godt smeltet fordel røren i ønsket størrelse på pannekaken. Bruk en skje og fordel røren slik at den blir så «flat» som mulig.

3. Når den begynner å få brune merker på den ene siden, snu den rundt og stek like lenge på andre side.

4. Legg dem til å kjøles litt ned, og server med ønsket tilbehør.

Del innlegg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin