KETO Amerikanske Pannekaker

En av mine absolutte «guilty pleasures»!

En perfekt frokost på en søndagsmorgen hvor man ønsker å unne seg selv noe ekstra godt.

Fungerer veldig bra med KETO-syltetøy, bacon, ferske bær og evt. Sukrin sin «lønnesirup».

Jeg har også eksperimentert med både kakaonibs, ferske blåbær og baconbiter i selve pannekaken med stor suksess!

La oss sette i gang

IngredienserSlik går du frem
100 g mandelmel
4 egg
2-3 ss Sukrinmelis
2 ss Fiberhusk
1/2 ts bakepulver
1/2 ts himalaya- eller havsalt
250 g rømme
1 ts eplecidereddik
Smør til steking
1. Bland alt sammen i en bolle og miks det med en elektrisk visp. La det stå i 5 minutter

2. Varm opp en stekepanne på medium varme og kast en kladd med smør i. Når smøret er godt smeltet fordel røren i ønsket størrelse på pannekaken. Bruk en skje og fordel røren slik at den blir så «flat» som mulig.

3. Når den begynner å få brune merker på den ene siden, snu den rundt og stek like lenge på andre side.

4. Legg dem til å kjøles litt ned, og server med ønsket tilbehør.

Del innlegg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Keto diett ekspert

Trym W. Syversen

En verdig motstander av det ukjente, helseblogger, KETO-geek og livsstilsfilosof.

Smørjesus