KETO Blåbærmuffins

Innholdsfortegnelse

Hvem liker ikke en god blåbær-muffins?

Jeg fikk en craving her forrige dagen, og ble nødt til å lage disse.

Det er en veldig fin ting å kunne lage en erstatning på noe søtt som ikke gir deg knekken og skrur av hjernen din i mange timer etterpå.

Min tanke er at man ikke burde spise blåbær-muffins hver dag selv om de er KETO-vennlige, men at det er noe man kan kose seg med i ny og ne.

Det søtet vil skape en craving for mer søtt, og dette vil kunne gjøre det vanskeligere å holde seg i fra å spise andre søtsaker som ikke er bra for deg.

For mennesker som er på vei fra et kosthold med mye søtsaker er det dog fint å ha noe å klø den kløa med, men som fortsatt holder deg i KETO.

Veldig enkel og smakfull oppskrift:

Ingredienser:

100g (ca 2,5 dl) mandelmel

2 ts bakepulver

50 g smeltet smør

2 store egg

80-100 g sukrinmelis (spørs hvor søt du ønsker den)

70 g blåbær

1 scoop Prime Protein vanilje (kan sløyfes)

1/2 ts himalaya-salt

Slik går du frem:

Smør en muffins-form eller legg muffin-kopper i den og sett ovnen på 180 grader.

Hell alt det tørre i en bolle og rør det sammen.

Smelt smøret, og bland smør og egg sammen med det tørre med en visp.

Bland inn blåbærene forsiktig med en skje.

Fordel deigen jevnt slik at det blir 8 muffins og sett det i ovnen i ca 20 minutter.

La de avkjøles 5-10 minutter før du bestemmer deg for å kaste deg over dem.

Legg det i en isboks eller zip-lock bag, og de vil holde seg i kjøleskapet i 5-8 dager.

ENJOY!

 

Del innlegg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Trym W. Syversen

En verdig motstander av det ukjente,helseblogger,KETO-geek og livsstilsfilosof.

Smørjesus
Innholdsfortegnelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *