Keto Blomkålris

Innholdsfortegnelse

En vakker keto erstatning for ris og couscous.

En god venn for deg som har våget deg ut på den transformerende stien til keto-dietten!

Ingredienser:

2 fedd hvitløk

1 halv løk

1 hode blomkål

1 ss gurkemeie(kan sløyfes)

1 håndfull fersk koriander

1 ts Himalaya-salt

2 ss smør

Pepper

Slik går du frem:

Skjer blomkålen i mindre biter, så det får plass i food-prosessoren.

Tilsett løk og hvitløk og spinn i vei, til alt er prosessert.

Varm en stekepanne på medium varme og sleng i en Ss kokosolje.

Når den er varm tilsett blomkålsblandingen.

La den stå i ca 8 minutter på lav varme(typ 4).

Tilsett så smøret, sammen med gurkemeie, koriander, salt og pepper.

Rør godt om og la det stå i 2 minutter til.

Oila!

Blomkålris er fantastisk å bruke i min «Keto-Taco» oppskrift.

Del innlegg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Trym W. Syversen

En verdig motstander av det ukjente,helseblogger,KETO-geek og livsstilsfilosof.

Smørjesus
Innholdsfortegnelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *