KETO Curry

Ingenting er som en god curry.

Kokosmelk og curry paste; HALLELUJAH!

Jeg har selvfølgelig perfeksjonert KETO versjonen av en god curry.

Perfekt hvis du er på keto-dietten!

Du er hjertelig velkommen!

Ingredienser(2 pers):

2 ss kokosolje (til steking)

1-2 ss rød curry paste (kommer an på hvor sterk du liker den)

1 rødløk (finhakket)

2 fedd hvitløk (finhakket)

1 fingherode ingefær (finhakket)

1L kokosmelk (hvis du har kraft, anbefaler jeg at du bruker 0,5 l kokosmelk og 0,5l kraft!)

1 grønn paprika (kuttet i strimler)

1 porsjon blomkålsris

1 porsjon KETO-Naan brød

2 svinekotelleter/kyllingfileter/entrecoter (skåret i tynne strimler)

1 bunt med koriander

4 limebåter

1 neve macadamia nøtter (kan sløyfes)

Slik går du frem

Varm en kjele på 7/10 og hiv i en ss kokosolje.

Tilsett løk, hvitløk og ingefær og det la steke i 3 minutter.

Tilsett curry pasten, bland det godt sammen og la det steke i 1 minutt.

Tilsett 1/3 av kokosmelken, bland det sammen, skru varmen ned på 4/10 og la det stå og simre i 3-4 minutter.

Da kan du starte med å lage blomkålsrisen og KETO-Naanbrød deigen.

Når det har gått 3-4 minutter tilsett resten av kokosmelken og bland sammen. La den stå å simre til alt er klart.

Skjær opp kjøttet i tynne strimler, og tilsett salt og pepper.

Når blomkålsrisen er klar, legg den til side i en bolle og begynn å stek KETO-Naan brødene.

Når KETO-Naan brødene begynner å bli klare, tilsett kjøtt og paprika i gryten og la stå i 2 minutter før du serverer.

Server med koriander, lime og (evt.) nøtter.

Bon-appetitt!

 

Del innlegg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Keto diett ekspert

Trym W. Syversen

En verdig motstander av det ukjente, helseblogger, KETO-geek og livsstilsfilosof.

Smørjesus

Legg igjen en kommentar