Keto Ramen

Jeg lagde nylig en ramen inspirert zuddelsuppe, som mange ønsket oppskriften på, så her er den:

Ingredienser(til to personer):

1 ss kokosolje (til steking)

3 fedd hvitløk – finhakket

1 fingerhode ingefær – finhakket

1/2 gul løk – finhakket

5dl okse/kyllingkraft

5 dl kokosmelk

4-6 egg – (kokt i 7-8 minutter for smilende plomme :))

2 squash (ZUDDEL’d)

4 vårløk – finhakket

1 bunt koriander – finhakket

1 bunt mynte – finhakket

2 stjerneanis + 4 korianderkorn (kan sløyfes)

Slik gjør du det:

Hvis du ønsker å være fiffig med stjerneanis, sleng dem i en stekepanne på medium varme og la dem riste i 5 minutter.

I en medium kjele; sleng i kokosolje og varm opp på medium varme.

Når kjelen er varm tilsett løk, hvitløk, ingefær og stjerneanis. La steke i 5 minutter

Tilsett kraften og kokosmelken og la det koke opp. Når den har kokt opp, skru ned varmen og la den stå og simre i 10-15 minutter.

Kok i mellomtiden opp egg, gjør squashen til zudler og finhakk vårløk, koriander og mynte.

Når det er ferdig kokt, ta ut sjerneanisen, og bruk en stavmikser til å blende alt sammen.

Tilsett zudlene og la koke i 3-4 minutter.

Server i skåler, tilsett egg og strø over vårløken og urtene.

Nyt denne nydelige, næringsrike, kreative retten.

 

 

 

Del innlegg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar