Keto Ramen

Jeg lagde nylig en ramen inspirert zuddelsuppe, som mange ønsket oppskriften på, så her er den:

Ingredienser(til to personer):

1 ss kokosolje (til steking)

3 fedd hvitløk – finhakket

1 fingerhode ingefær – finhakket

1/2 gul løk – finhakket

5dl okse/kyllingkraft

5 dl kokosmelk

4-6 egg – (kokt i 7-8 minutter for smilende plomme :))

2 squash (ZUDDEL’d)

4 vårløk – finhakket

1 bunt koriander – finhakket

1 bunt mynte – finhakket

2 stjerneanis + 4 korianderkorn (kan sløyfes)

Slik gjør du det:

Hvis du ønsker å være fiffig med stjerneanis, sleng dem i en stekepanne på medium varme og la dem riste i 5 minutter.

I en medium kjele; sleng i kokosolje og varm opp på medium varme.

Når kjelen er varm tilsett løk, hvitløk, ingefær og stjerneanis. La steke i 5 minutter

Tilsett kraften og kokosmelken og la det koke opp. Når den har kokt opp, skru ned varmen og la den stå og simre i 10-15 minutter.

Kok i mellomtiden opp egg, gjør squashen til zudler og finhakk vårløk, koriander og mynte.

Når det er ferdig kokt, ta ut sjerneanisen, og bruk en stavmikser til å blende alt sammen.

Tilsett zudlene og la koke i 3-4 minutter.

Server i skåler, tilsett egg og strø over vårløken og urtene.

Nyt denne nydelige, næringsrike, kreative retten.

 

 

 

Del innlegg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Keto diett ekspert

Trym W. Syversen

En verdig motstander av det ukjente, helseblogger, KETO-geek og livsstilsfilosof.

Smørjesus

Legg igjen en kommentar