Keto-Superkakao!

Innholdsfortegnelse

I dag lagde jeg en drikk jeg ikke har laget på lenge

En drikk som varmet min kropp og min sjel

Vi tror at vi er nødt til å gi opp så utrolig mye når man starter et keto-kosthold

Brød, godteri og selvfølgelig… Kakao

Men tvil ikke min kjære keto-eventyrer

Nå kan du lage din kakao og… spise… den også

Men i stedet for at den inneholder en haug med sukker som vil sløve ned systemet ditt, inneholder den massevis av sunt fett som kropp og hjerne kommer til å juble av

Et perfekt mellommåltid hvis man trenger litt ekstra fett på sin keto-reise, eller som en erstatning for Smørkaffen om morgenen?

Ingredienser

125ml kokosmelk
125ml vann
2 Ss Meierismør
1 Eggeplomme(kan sløyfes)
1 Ss MCT-olje (Jeg anbefaler denne)
1 Ss Rå kakaopulver
1-2 ts Erytritol/Sukrin
1 klype Ceylon kanel
1 klype Himalaya-salt

Slik går du frem:

Varm opp vann og kokosmelk i en liten kjele.

Tilsett resten av ingrediensene og bruk en stavmikser, eller hell det over i en blender.

Blend alt sammen, og nyt denne fettfulle skapningen.

Óila

Del innlegg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Trym W. Syversen

En verdig motstander av det ukjente,helseblogger,KETO-geek og livsstilsfilosof.

Smørjesus
Innholdsfortegnelse

2 kommentarer

  1. Jeg pleier å lage en variant av denne men uten smør og med lett kokosmelk. Jeg har brukt hele egg. Er det en spesiell grunn til at du bare bruker eggeplommen?
    Det er også veldig godt med litt chili eller peppermynteolje i den for en liten smakstwist

    1. Det hørtes kjempe godt ut 🙂 Det går fint med hele egg og det hender jeg gjør det og, men det kommer litt an på når jeg lager den. Hvis jeg lager den om morgenen unngår jeg eggehviten ettersom det er hovedsakelig protein. Eggeplommen er hovedsakelig fett. Jeg vil da få en lavere mTOR/Insulin-respons og holde meg i min «fastende tilstand».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *