Det finnes mange tolkninger av hva en Smørkaffe er.
(Les om alle fordelene med smørkaffe her)
Noen tror det er nok å bare slenge en spiseskje med smør i kaffen sin og røre rundt med en t-skje.
De prøver det en uke eller to, har en dårlig opplevelse og forteller alle vennene sine at det «bare er noe tull!»
For å få de virkelige fordelene med en smørkaffe er det noen viktige detaljer som avgjør hvor stor avkastning man får.
Her er oppskriften til den EKTE smørkaffe!
Ingredienser:
1 kopp kaffe
2 ss økologisk smør
1 ts/1ss C8 MCT-olje (Jeg kjøper min her)
Slik går du frem:
Start med å helle varmt vann i blenderen.
Hvis man ikke gjør dette, tar blenderen mye varme og smørkaffen blir fortere kald.
Det er viktig å gjøre det man kan for å holde den varm, siden smøret allerede tar en del varme, og den er definitivt best varm!
Lag en kopp kaffe. Hell vannet ut av blenderen, og ha i ingrediensene. La den blende i ca 20 sekunder.
BLENDING ER VIKTIG!
Hvis du vil gjøre den enda litt mer sexy kan du drysse litt Ceylon-kanel over.
NB: Vær varsom med C8-oljen.
Start med en t-skje og trapp sakte opp. Hvis du tar for mye før kroppen din har vendt seg til det kan det oppstå et tilfelle av «krisetruse»(løs mage).
Jeg liker å nyte min med en god bok om morgenen før jeg starter dagen min.
PANG og så er vi i gang.
Gi meg en tilbakemelding på opplevelsen dere har med det. Min første smørkaffe var rett og slett transformerende… #nopressure