Slik lager du en EKTE Smørkaffe

Innholdsfortegnelse

Det finnes mange tolkninger av hva en Smørkaffe er.

(Les om alle fordelene med smørkaffe her)

Noen tror det er nok å bare slenge en spiseskje med smør i kaffen sin og røre rundt med en t-skje.

De prøver det en uke eller to, har en dårlig opplevelse og forteller alle vennene sine at det «bare er noe tull!»

For å få de virkelige fordelene med en smørkaffe er det noen viktige detaljer som avgjør hvor stor avkastning man får.

Her er oppskriften til den EKTE smørkaffe!

Ingredienser:

1 kopp kaffe
2 ss økologisk smør
1 ts/1ss C8 MCT-olje (Jeg kjøper min her)

Slik går du frem:

Start med å helle varmt vann i blenderen.

Hvis man ikke gjør dette, tar blenderen mye varme og smørkaffen blir fortere kald.

Det er viktig å gjøre det man kan for å holde den varm, siden smøret allerede tar en del varme, og den er definitivt best varm!

Lag en kopp kaffe. Hell vannet ut av blenderen, og ha i ingrediensene. La den blende i ca 20 sekunder.

BLENDING ER VIKTIG!

Hvis du vil gjøre den enda litt mer sexy kan du drysse litt Ceylon-kanel over.

NB: Vær varsom med C8-oljen.

Start med en t-skje og trapp sakte opp. Hvis du tar for mye før kroppen din har vendt seg til det kan det oppstå et tilfelle av «krisetruse»(løs mage).

Jeg liker å nyte min med en god bok om morgenen før jeg starter dagen min.

PANG og så er vi i gang.

Gi meg en tilbakemelding på opplevelsen dere har med det. Min første smørkaffe var rett og slett transformerende… #nopressure

Del innlegg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Trym W. Syversen

En verdig motstander av det ukjente,helseblogger,KETO-geek og livsstilsfilosof.

Smørjesus
Innholdsfortegnelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *